Hoe vind ik een gastouder?

Gastouderbureau Amira Children helpt u graag met het vinden van een gastouder. Als u zich bij ons aanmeldt, zal uw consulent een aantal gastouders selecteren die aansluiten op uw opvangvraag. Wellicht kent u zelf iemand in uw omgeving die u een geschikte gastouder vindt voor uw kinderen. Denk hierbij aan opa of oma, tante of buurvrouw. U kunt zich samen inschrijven bij Gastouderbureau Amira Children. Wij verzorgen voor u de gehele administratieve afhandeling waaronder de inschrijving van de uw gastouder in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP).

Zoekhulp

Wilt u dat Gastouderbureau Amira Children u gratis helpt met het vinden van een gastouder? Vul het inschrijfformulier in voor het zoeken naar een gastouder of neem telefonisch contact met ons op via 030 241 67 27

Een bekende als gastouder

Wellicht kent u iemand in uw omgeving die u een geschikte gastouder vindt voor uw kinderen. Denk hierbij aan opa of oma, tante of buurvrouw. U kunt hem of haar vragen om gastouder te worden via Gastouderbureau Amira Children. Uw gastouder ontvangt dan een  vergoeding van minimaal € 5,49 per uur per kind. (adviestarief) voor haar inspanningen. Voor deze kosten ontvangt u een tegemoetkoming van het rijk zodat de kosten voor u beheersbaar blijven. Gastouderbureau Amira Children verzorgt de inschrijving van de gastouder in het LRKP en zorgt ervoor dat uw gastouder gediplomeerd wordt.

Bent u op zoek naar een gastouder in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam of elders in het land en u wenst gebruik te maken van gastouderopvang, neem dan contact op met gastouderbureau Amira Children.