De belastingwetgeving in Nederland is behoorlijk complex. Zo bestaat er voor de meeste problemen een scala aan oplossingen, waarvan de een voor jou voordeliger kan zijn dan de ander.

Er zijn een hoop netelige zaken waar je als gastouder en vraagouder op moet letten. Bij een verkeerd belastingadvies of kinderopvangtoeslag aanvraag kan een lange schriftelijke discussie volgen die je liever voorkomen had willen hebben. Je laten adviseren over de inkomstenbelasting of de aanvraag kinderopvangtoeslag met het gastouderbureau samen doen kan je een hoop administratief werk schelen en je behoeden voor valkuilen in het papierwerk.

Gastouderbureau Amira Children is een onderneming met ook kennis van belasting- en administratieve zaken. Onze consulenten zijn deskundig op deze gebieden en hebben ruimschoots ervaring opgedaan bij talloze gezinssituaties. Wij begrijpen dan ook als geen ander waar je tegenaan kunt lopen in de gastouderopvang. Zo zijn er talloze persoonsgebonden regelingen die voor jou kunnen gelden. Denk  maar eens aan bijvoorbeeld de zorgtoeslag, huurtoeslag, kindgebonden budget en algemene heffingskorting. Dit zijn fiscaliteiten die voor jou als gastouder belangrijk zijn om rekening mee te houden. Berekeningen die wij doen zijn altijd op basis van jouw persoonlijke situatie. Je kunt ervan op aan dat je zaken volkomen geregeld zijn.

We hechten veel waarde aan permanente bijscholing. Door voortdurend opleidingen te volgen, vakliteratuur te bestuderen en de berichtgeving van o.a. de Belastingdienst nauwlettend in de gaten te houden blijven wij op de hoogte van de laatste fiscale ontwikkelingen. Daardoor is onze kennis ruim en actueel!