Wie zijn wij?

Gastouderbureau Amira Children te Utrecht is een professioneel, landelijk werkend gastouderbureau dat staat voor snelle en persoonlijke bemiddeling. Persoonlijkheid en Kwaliteit is sinds de oprichting 14 jaar geleden een drijfveer voor Amira Children waar alle medewerkers bewust van zijn.
Wij hebben de beschikking over een uitgebreid netwerk van gastouders met een MBO of HBO pedagogisch gerelateerde opleiding. Hiernaast bieden wij de gastouders ook een aangepast opleidingstraject. We werken uitsluitend met opgeleide, gemotiveerde en ervaren gastouders.

Zo hebben wij gastouders met verschillende (religieuze) achtergronden/leefwijze. Mocht je als ouder een voorkeur hebben voor bijvoorbeeld een Islamitische gastouder, een gastouder met een Christelijke achtergrond, Hindoestaanse achtergrond, etc., dan kunnen wij altijd kijken hoe we jou daar als ouder het beste in kunnen voorzien. Uiteraard blijft Amira Children er te allen tijde op toezien dat gekwalificeerde gastouders ingezet worden waarmee verantwoorde opvang mogelijk kan worden gemaakt!

Gastouderbureau Amira Children is een onderneming met ook kennis van reguliere administratieve zaken waaronder belastingtechnische zaken. De consulenten zijn deskundig op dit gebied en hebben ruimschoots ervaring opgedaan bij talloze gezinssituaties. Amira Children biedt daarom ook veel begeleiding in de administratieve zaken waar ouders en gastouders mee te maken krijgen. Op deze wijze kan Amira Children op maat gesneden oplossingen aandragen voor zowel de gastouder als de vraagouder.

Jij en je kind zijn van harte welkom bij een ervaren organisatie die jouw kind altijd centraal stelt. Die niets aan het toeval overlaat en die haar dienstverlening optimaal afstemt op de wensen en mogelijkheden van de ouders.

Laat je vrijblijvend informeren door onze consulenten over de mogelijkheden en voordelen die Amira Children jou te bieden heeft.