Gastouder worden, iets voor jou?

Het gastouderschap is een zeer aantrekkelijke baan voor mensen die van kinderen houden en graag thuis willen werken. Het gastouderschap is goed te combineren met de zorg voor jouw eigen gezin. Je kunt zelf aangeven hoeveel dagen je wilt werken en hoeveel kinderen je wilt opvangen. En wie slechts een deel van de dag gastouder wil zijn, kan kiezen voor buitenschoolse opvang. Door gastouder te worden heb je dus veel vrijheid, terwijl je andere ouders een grote dienst bewijst. Juist door die vrijheid is het gastouderschap een leuke baan voor iedere volwassene.

Administratieve afhandeling

Gastouderbureau Amira Children verzorgt alle administratieve afhandelingen voor jou als gastouder zoals o.a. de facturatie, incasso, contractenbeheer en de urenregistratie. Zo ben je altijd verzekerd van de beste begeleiding.

Afhankelijk van het aantal kinderen die je opvangt en het aantal opvanguren kun je als gastouder behoorlijk bijverdienen.

Hier tref je de voorwaarden aan om als gastouder aan het werk te mogen gaan.

Gastouder is voor mensen die van kinderen houden en graag thuis willen werken. Wil je ook gastouder worden? Kijk hier voor de mogelijkheden.