Gastouder worden, iets voor u?

Het gastouderschap is een zeer aantrekkelijke baan voor mensen die van kinderen houden en graag thuis willen werken. Het gastouderschap is goed te combineren met de zorg voor uw eigen gezin. U kunt zelf aangeven hoeveel dagen u wilt werken en hoeveel kinderen u wilt opvangen. En wie slechts een deel van de dag gastouder wil zijn, kan kiezen voor buitenschoolse opvang. Door gastouder te worden hebt u dus veel vrijheid, terwijl u andere ouders een grote dienst bewijst. Juist door die vrijheid is het gastouderschap een leuke baan voor iedere volwassene.

Administratieve afhandeling

Gastouderbureau Amira Children verzorgt alle administratieve afhandelingen voor u als gastouder zoals o.a. de facturatie, incasso, contractenbeheer en de urenregistratie. Zo bent u altijd verzekerd van de beste begeleiding.

Afhankelijk van het aantal kinderen die u opvangt en het aantal opvanguren kunt u als gastouder behoorlijk bijverdienen.

Hier treft u de voorwaarden aan om als gastouder aan het werk te mogen gaan.

Gastouder is voor mensen die van kinderen houden en graag thuis willen werken. Wilt u ook gastouder worden? Kijk hier voor de mogelijkheden.

dag van de gastouder